11-Conclusions

La meva idea sobre el mite de Pigmalió i sobre els mites en general era que avui en dia el món dels mites estava en decadència ja que han passat per moltes etapes. Hi ha agut èpoques que la societat creia plenament en els mites i d’altres que se’ls ha criticat o apartat molt.

Tot i així, els mites de fa 20 segles encara són coneguts i objectes d’estudi. Encara que en moltes societats com ara la nostra no cregui en el mite de Pigmalió, està molt present en les nostres vides mitjançant els diferents àmbits que he tractat en aquest treball.

Durant l’elaboració de recerca i el procés de recollida d’informació m’he anat movent en les biblioteques que tinc més properes. El fet de fer cerques a llocs fora de casa m’ha ajudat a saber-me moure per els llocs necessaris i beneficiosos per al treball.  

El fet de fer un bloc que recopiles tota la informació que anava trobant i anar redactant-la paral·lelament amb el treball m’ha resultat molt útil i no gaire complicat. El bloc m’ha ajudat, d’alguna manera, a completar el meu treball ja que gràcies a ell he pogut crear l’apartat del mite al Youtube. També m’ha ajudat educativament ja que abans no sabia res sobre blocs ni com funcionaven i poc a poc he anat adquirint coneixements nous.

En conclusió, fer aquest treball m’ha servit per aprendre coses i aplicar les que ja sabia.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: